marți, 16 aprilie 2024
Primaria Comunei Pestisani

VINO ŞI TU!…Înscrie-te la o emisiune marca Antena 1.

15 ianuarie 2018 Evenimente

Tismana, Peștișani și Runcu au fost alese de către Antena 1 să reprezinte Oltenia într-o nouă emisiune TV, care va fi filmată aici în luna februarie 2018 (zilele exacte vor fi anunțate de către reprezentanții fiecărei comune).

În prima zi de filmări, DOUĂ VEDETE vor bate satele acestor comune în căutarea de fete mândre, dar și de oameni talentați, indiferent de vârstă, sex ori de talentul lor, care poate să fie legat de tradiție, de cântat, dans, actorie, umor, sport, îndemânare, viteză, forță. Orice ar putea impresiona telespectatorii Antenei 1.

A doua zi, cele două vedete vor organiza o PRESELECȚIE, în care își vor forma fiecare câte o echipă de fete frumoase și de concurenți de talente.

În a treia zi se va desfășura FINALA LOCALĂ, care va aduce de la București un JURIU SPECIAL FORMAT DIN ALTE 3 VEDETE. Juriul îi va alege pe cei mai talentați concurenți și îi va răsplăti cu PREMII PE LOC de câte 1.500 lei.

În finalul serii, juriul va alege și cea mai mândră fată a zonei, care va fi premiată pe loc cu 5.000 lei și se va califica în finala națională de la București, din studiourile Antena 1, unde va concura cu fetele câștigătoare din alte regiuni ale țării pentru MARELE PREMIU de 20.000 de Euro.

Înscrieri Peștisani: Marian Stelea – 0769523952 și Anca Susanu – 0723657093.

 

Sari la conținut