joi, 28 martie 2024
Primaria Comunei Pestisani

Concurs – Medic primar – Medicină de familie – Compartiment Asistență Medicală Școlară

29 ianuarie 2021 Concursuri

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare publice cu paturi, cu modificările și completările ulterioare,

Primăria comunei Peștișani, județ Gorj, cu sediul în comuna Peștișani, sat Peștișani, str. Principală nr. 135, județ Gorj, organizează concurs pentru ocuparea  funcției de natură contractuală vacantă normă întreagă de medic primar – medicină de  familie, cu drept de liberă practică din cadrul Compartiment Asistență Medicală Școlară.

Înscrierile la concurs se fac la sediul Primăriei Peștișani, str. Principală nr. 135, comuna Peștișani, jud. Gorj, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului în Revista ”Viața Medicală” ,în cazul în care ultima zi de înscriere coincide cu o zi nelucrătoare, candidaţii vor putea depune dosarele de înscriere inclusiv în prima zi lucrătoare după expirarea celor 15 zile. Concursul se va desfășura în perioada cuprinsă între 31 zile şi 90 de zile de la publicarea anunțului în revista “Viața Medicală”.

Condițiile oferite de Primăria Peștișani sunt  următoarele: Cabinet medical modern, dotat cu toate utilitățile și materialele necesare desfășurării activității. Medicul va fi ajutat și de o asistentă medical încadrată în cadrul cabinetului.

La concursul pentru ocuparea funcției de natură contractuală vacantă de medic primar – medicină de familie, cu drept de liberă practică, se pot prezenta medici primari – medicină de familie, cu drept de liberă practică.

Sari la conținut