sâmbătă, 27 aprilie 2024
Primaria Comunei Pestisani

ANUNȚ – Sesiunea nr. 6 pentru depunerea de cereri la s.M 8.1 – Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite

21 septembrie 2021 Anunturi

Având în vedere anunțul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea privind lansarea sesiunii nr. 6 pentru depunerea de cereri la s.M 8.1 – Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite, vă informăm că în perioada 15 septembrie 2021 – 28 februarie 2022, ora 16.00, se pot depune la A.P.I.A cereri pentru împădurierea terenurilor agricole și neagricole.

Pașii de urmat de către cei interesați sunt evidențiați în ghidul solicitantului aferent acestei sesiuni, care poate fi accesat pe site-ul APIA la link-ul următor: http://www.apia.org.ro/ro/directia-masuri-de-sprijin-i-iasc/masuri-delegate-din-pndr

Sumele necesare înființării plantației și întreținerea acesteia până la starea de masiv și ulterior pentru încă două lucrări de îngrijire până la vârsta de 12 ani sunt nerambursabile în proporție de 100% și sunt atașate pentru informare prezentului anunț (extras din ghidul de finanțare, diferențiat pentru beneficiarii fără drept de deducere a TVA). Relații suplimentare privind pașii de urmat puteți obține de la sediul Gărzii Forestiere Rm. Vâlcea sau telefonic la nr. 0747 287 148 – ing. Pleșanu Mihai.

Sari la conținut