joi, 25 aprilie 2024
Primaria Comunei Pestisani

Anunț public privind dezbaterea publică APM GORJ

31 august 2020 Anunturi

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare adecvată pentru proiectul Deschidere microcarieră exploatare calcar industrial şi dr construcţii în extravilan, propus a fi amplasat în Peştişani, sat Gureni – extravilan, zona Valea Nucului, judeţul Gorj titular S.C. EXPLOCARB S.R.L.

Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Rapoartele poate fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din municipiul Tg. Jiu, strada Unirii nr.76 şi la sediu S.C. EXPLOCARB S.R.L. din Motru, str B-dul Trandafirilor, nr 1. bl A. sc. 1, ap.14, judeţul Gorj, în zilele de luni pană vineri între orele 9.00-14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarea adresa de internet http//apmgj.anpm.ro.

Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului şi a studiului de evaluare adecvată va avea loc electronic (documentaţia supusă dezbaterii a fost postată pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj în data de 25.08.2020).

Publicul interesat poate transmite comentarii/ opinii/ observaţjj privind documentele menţionate în format electronic prin e-mail office@apmgj.anpm.ro, prin fax la numărul 0253212892 sau prin Poşta, până la data de 05.10.2020.

În situaţia în care nu se va mai prelungi starea de alertă pe întreg teritoriul ţării, dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului, va avea loc la sediul Primăriei Peştişani în data de 05.10.2020.

Sari la conținut