sâmbătă, 20 aprilie 2024
Primaria Comunei Pestisani

Concurs – Asistent medical generalist, debutant – Compartimentul de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ

18 aprilie 2019 Concursuri

Primăria comunei Peștișani, cu sediul în Peștișani, comuna Peștișani, județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată de “Asistent medical generalist, debutant – Compartiment de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ” din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Peștișani, județul Gorj.

Concursul pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată de Asistent medical generalist, debutant – Compartiment de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Peștișani, județul Gorj va avea loc la sediul Primăriei comunei Peștișani, județ Gorj,după cum urmează:

  1. În data de 20 Mai 2019, orele 11.00 va avea loc Proba scrisă;
  2. În data de 23 Mai 2019, orele 11.00 va avea loc Interviul.

Dosarele de înscriere la concursul pentru ocuparea unui post contractual vacant de execuție, pe perioadă nedeterminată de Asistent medical generalist, debutant – Compartiment de Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Peștișani, județul Gorj se depun până la data de 08 Mai 2019, orele 16.00 la sediul Primăriei Peștișani, județul Gorj, cu sediul în sat Peștișani, comuna Peștișani, județ Gorj, Compartimentul pentru Relații Publice și Informare.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs:

  1. Adresa de corespondență: Primăria comunei Peștișani, județul Gorj, situată în comuna Peștișani, sat Peștișani, județul Gorj;
  2. Telefon/fax: 0253 277151;
  3. Adresă email: primaria@pestisani.ro;
  4. Persoana de contact: Pavel Maria Cristina, Compartiment pentru Relații Publice și Informare, telefon: 0253277151 sau 0253277100.
Sari la conținut