vineri, 19 aprilie 2024
Primaria Comunei Pestisani

Concurs – Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Agricol, Fond Funciar

23 august 2019 Concursuri

Primăria comunei Peștișani, cu sediul în comuna Pestisani, sat Pestisani, judetul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Peștișani, de Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Agricol, Fond Funciar.

Concursul se va desfășura la sediul Primăriei comunei Peștișani, în sala de ședințe a Consiliului Local Peștișani, Sat Peștișani, Comuna Peștișani, Județul Gorj și va consta în următoarele probe:

  1. Selecția dosarelor de înscriere se va face în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;
  2. Proba scrisă, în data de 23.09.2019, ora 10:00;
  3. Interviul în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora interviului vor fi anunțate după susținerea probei scrise.

Dosarele de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de Consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment Agricol, Fond Funciar se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

 

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs:

  1. Adresa de corespondență: Primăria comunei Peștișani, județul Gorj, situată în comuna Peștișani, sat Peștișani, județul Gorj;
  2. Telefon/fax: 0253 277100 / 0253 277151;
  3. Adresă email: primaria@pestisani.ro;
  4. Persoana de contact: Găinaru Andreea-Bianca, Consilier juridic la Primăria comunei Peștișani.
Sari la conținut